Welkom zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023


Slecht ter been en toch de Kunstroute Ugchelen bezoeken?
Dat kan! Ter ere van het 10jarig jubileum van de Kunstroute Ugchelen biedt Fietsmaatjes een gratis taxidienst aan. In Ugchelen heeft Fietsmaatjes twee prachtige duofietsen. Als u zich aanmeldt voor de taxidienst, komt een fietsvrijwilliger met de duofiets naar uw huis om u op te halen. Samen bezoekt u enkele door u te selecteren exposanten.
 U kunt zich ook aanmelden wanneer het u gewoon gezellig lijkt samen met een fietsvrijwilliger de Kunstroute te bezoeken en het u leuk lijkt de duofiets eens uit te proberen.
Aanmelden taxidienst Fietsmaatjes
Aanmelden kan via ons mailadres: info@fietsmaatjesapeldoorn.nl of 06- 456 3 7777.
U geeft aan of u de Kunstroute op zaterdag 7 of op zondag 8 oktober wilt bezoeken en op welk tijdstip u graag opgehaald wilt worden. U krijgt van ons te horen of het desbetreffende tijdstip nog beschikbaar is.  Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
Meer informatie over Fietsmaatjes: www.fietsmaatjesapeldoorn.nl.