Over KrU

Stichting Kunstroute Ugchelen organiseert sinds oktober 2005 elke twee jaar het evenement waarbij kunstenaars uit Ugchelen hun diverse soorten kunstwerken tentoonstellen voor belangstellenden in huis, tuin of atelier.
Geïnteresseerden kunnen gratis en zonder aanmelding de Kunstroute bezoeken.

9e Editie: zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021

Editie nummer 9 van de Kunstroute Ugchelen is gepland op:
zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021
van 11.00 tot 17.00 uur
.

U bent dan van harte welkom om de kunstwerken te komen bekijken en kennis maken met de kunstenaar.

Doel Stichting Kunstroute Ugchelen

De Stichting stelt zich tot doel om amateur- en professionele kunstenaars uit Ugchelen de gelegenheid te geven om hun kunstwerken zoals beeldhouwen, schilderkunst, fotografie, glas in lood, houtbewerking, papierkunst en veel meer te exposeren.
Hierbij wil de Stichting bevorderen dat “verborgen Kunstschatten” zichtbaar aan de oppervlakte komen. De route is gratis en laagdrempelig en stelt de bezoekers in staat om kennis te maken met de grote pluriformiteit aan kunstschatten die het dorp rijk is.

Contact

Voor verdere informatie over de Kunstroute Ugchelen of voor deelname aan de kunstroute kunt u contact opnemen met de Stichting Kunstroute Ugchelen via het contactformulier op de pagina ‘Contact’.

Let op: Via dit Contact formulier kunt u zich opgeven als deelnemer voor de Kunstroute 2021. De sluitingsdatum is 1 februari 2021.

Bestuur Kunstroute Ugchelen
Als bestuur van de Kunstroute Ugchelen  zijn we blij met zoveel creatieve en enthousiaste deelnemers. Zij willen ook in 2021 er weer een geweldige Kunstroute van maken en zullen u gastvrij ontvangen!

Hettie Wouda – Greet Rondhuis –
Wouter van den Bor – Jan Flierman –
Cilia Reiding – Floortje van der Heijden

Geef een reactie