Info KrU 2017

Welkom op de 7e editie van de Kunstroute Ugchelen.

De Kunstroute Ugchelen is een tweejaarlijks evenement van kunstenaars uit Ugchelen met als primeur dat u dit jaar in plaats van één dag nu twee dagen exposanten kunt bezoeken.
De route in ons mooie dorp wordt gehouden op zondag 1 oktober 2017 van 10.00-17.00u én bij een groot aantal deelnemers als extra dag ook op zaterdag 30 september tussen 10.00 en 17.00 uur.
U bent welkom bij meer dan 45 Ugchelense professionele- en hobbykunstenaars en hun gastexposanten in ateliers, huiskamers, tuinen, scholen, horecagelegenheden en verzorgingshuizen, waar u van kunst kunt genieten en persoonlijk de kunstenaar kunt ontmoeten.

Op de deelnemerslijst een overzicht van alle deelnemers. (Geel= alleen zondag; Rood= zaterdag én zondag.)
Op de routepagina een plattegrond van Ugchelen met de expositie-adressen van de deelnemers, zodat u zelf een route kunt bepalen.

Doorlopende expositie:
Van 27 september t/m 19 november 2017 tonen de deelnemende kunstenaars een of twee van hun werken in een overzichtstentoonstelling in de gangen van Zorgcentrum Randerode aan de Zuster Meyboomlaan 10, 7334 DV Apeldoorn. Deze is gratis te bezoeken.

Als bestuur van de Kunstroute Ugchelen  zijn we blij met zoveel creatieve en enthousiaste deelnemers. Zij willen ook in 2017 er weer een geweldige Kunstroute van maken en zullen u gastvrij ontvangen!

 

Cilia Reiding – Jan Flierman – Greet Rondhuis – Cisca van Diemen – Wouter van den Bor – Hettie Wouda